Cautare

9607 de rezultate pentru "viata mea" (3.69 secunde)
"Vorbesc despre experienta mea in politica si vorbesc, la modul cel mai deschis, despre experienta mea din candidatura pentru Primaria Bucurestiului.
Deci, NU ESTE ADEVARATA STIREA PRIVIND NUMIREA MEA IN FUNCTIA DE CONSILIER LA COTROCENI! Nu stiu cine lanseaza dumele astea, iar dupa plecarea mea din politica, nici macar nu inteleg de ce.
"Grija mea, in calitatea pe care o am, nu este deloc daca pleaca doi sau trei, daca eu sunt mai mult sau mai putin in relatii idilice cu domnul Orban si domnul Tariceanu.
"Tragica mea, condamnata mea tara, Din nou rastignita si funerara, In static si jalnic galop antigalop, Intre seceta, foamete si potop. Tragica mea adorata Romanie, Calea nu ti se mai stie, Asupra ta isi continua asaltul Ba unul, ba celalalt, ba altul.
Nu pot sa spun ca nu recunosc acest tip de atac in atacuri pe care le-a exersat cu destul de multa abilitate si la adresa mea, si a lui Nastase.
La firul ierbii, relatia mea cu PSD nu s-a intrerupt Senatorul independent Mircea Geoana, propus recent de PSD sa preia sefia Comisiei de politica externa din Senat, a declarat, miercuri, la RFI, ca s-a implicat in campania electorala a USL, in judetul Dolj, si ca, "la firul ierbii", relatia sa cu PSD nu a fost intrerupta.
E vina mea ca acest lucru s-a intimplat, fiindca eu, fiind cu zece ani mai mare, ar fi trebuit sa inteleg mai repede decit am facut-o. ... Aceste reprosuri erau izvorate din ingrijorarea mea pentru situatia partidului nostru, dar inteleg acum ca era mai bine sa nu le fac.
Daca nu-i vedeti peste tot e treaba voastra, nu a mea. ... Umanitatea e singura mea ideologie. ... Nu era nici un aer de superioritate, am spus numai cum gandesc eu culmea, ca sa nu mai fiu trasa de urechi pe pagina mea.
Prima mea carte despre dinozauri, Prima mea carte despre Cosmos, Prima mea carte despre Cosmos si Prima mea carte despre animale".
- De citit, citesc tot ce-mi cade in mana, dar am cateva carti pe care le-am adapostit in inima mea:
Te rog, Sub pielea mea | eroina si Aripile. ... Albumul 'NGOC', lansat aseara la Arenele Romane, contine piese precum Te rog, Sub pielea mea, Aripile, P.O.H.U.I feat.
Simt ca Tell Me Lies” nu este doar povestea mea.
Eu stiu, inca din clasele primare, cand am aflat ca exista o tara numita Peru, ca clona mea este in Peru.
Piata Universitatii a fost mai activa impotriva mea Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei si acualpresedinte onorific al PSD, a declarat ca acuzatiile de criptocomunist ce i-au fost aduse in timpul fenomenului "Piata Universitatii" din 1990 au fost "fara temei". "Piata Universitatii a fost mai activa impotriva mea.
Sa iasa fiu-meu, am zis, soacra-mea, iubitele mele din tinerete, eu nu ies. ... Mi-am aprobat pensia eu, singur, prin munca mea si taxele platite.
Avand in vedere comentariile purtate in spatiul public referitoare la persoana mea, doresc sa precizez ca in intreaga mea cariera de magistrat, precum si in functia de procuror general, am fost permanent preocupat de respectarea legii si a normelor deontologice.
Bunica mea m-a invatat prima data sa cos, sa impletesc, sa tricotez, sa brodez, sa lucrez la masina de cusut. ... Dupa ce am nascut-o pe fiica mea, Maria, timp de trei ani nu am putut sa ma mai duc la banca.
A venit vorba despre Bretagna si despre acest simbol al Bretagnei, si anume creperiile, iar sotia mea, Dana, a zis ca trebuie sa facem si noi una aici, in Bucuresti. Aveam demult acest gand in mintea mea.
Cu o viata sociala bogata, implicandu-se in curente de avangarda, descoperitoare si promotoare a unor figuri importante din literatura, pasionate de arta si preocupate de moda, aceste femei au transferat eleganta de la vesmant la maniera cu care l-au investit, au avut curajul de a impune un stil unic, original, care transcende timpul, astfel devenind surse de inspiratie si astazi si ramanand in the limelight.
Istoricul stiintei Colin Russell a sugerat ca multe speculatii din secolul al XVII-lea, privind alte lumi, au avut in comun principiul ca Dumnezeu putea crea viata oriunde ar fi dorit si ca Universul nu exista doar in beneficiul exclusiv al fiintelor umane, ci demonstreaza slava Lui pentru toate fiintele din Cosmos.
google-analytics.com